Adrusen

  1. Actiune terapeutica si indicatii :
  2. Mod de administrare:
  3. Pret:

Preparatul Adrusen este un supliment de hrana ce contine Zinc, Cupru, Seleniu si vitamina A, C si E impreuna cu acizi grasi polinesaturati cu lanturi de tip omega – 3

Actiune terapeutica si indicatii :

Aceste componente actioneaza in principal ca normalizatoare ale procesului metabolic celular. Alterarile proceselor amintite stau la baza proceselor degenerative celulare, ale fenomenelor oxidative si de imbatranire. Nu este intotdeauna posibil sa se asigure prin dieta aportul acestor elemente protectoare si de aceea este bine sa fie adaugate la diete deficitare sau in caz de nevoi crescute.

Zincul este implicat in unele activitati enzimatice, multe din acestea localizate la nivel retinian. Din acest motiv suplimentarea in dieta a acestui element poate fi deosebit de utila in caz de degenerescenta celulara legata de imbatranire.

Cuprul, element esential al multor activitati enzimatice, trebuie intotdeauna asociat aportului de zinc.Seleniul, Vitamina E si Vitamina C sunt substante antioxidante de baza care au rol de normalizare pentru mecanismele metabolice si incetinesc procesele de imbatranire datorate eliberarii de radicali liberi.

Vitamina A are un rol fundamental in metabolismul normal celular, in mod special in normalizarea proceselor ce stau la baza troficitatii retiniene.Acizii grasi polinesaturati sunt folositori pentru cazurile de metabolism lipidic alterat si/sau ateroscleroza.Acesti acizi omega – 3 nesaturati ajuta la scoaterea colesterolului din tesuturi si faciliteaza eliminarea acestuia. Ei sunt de asemenea utili in procesele degenerative retiniene. Adrusen este un supliment de hrana indicat atunci cand un aport extern de vitamine, micronutrienti si acizi grasi polinesaturati (EPA si DHA) este necesar pentru normalizarea proceselor biochimice si fiziologice.

Mod de administrare:

1 capsula pe zi sau in conformitate cu prescriptia medicala, de preferinta ingerata intre mese cu aport abundent de apa.

Pret:

Adrusen cutie cu 30 capsule are un pret aproximativ de 50 de lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.