Aerosept

  1. Compozitie
  2. Actiune
  3. Indicatii
  4. Reactii adverse
  5. Pret

Compozitie

Spray presurizat cu freoni, contine mentol, camfor, timol, eucaliptol, salicilat de metil, propilenglicol, trietilenglicol, clorbutol, aldehida cinamica si alcool izopropilic (flacon a 150 ml).

Actiune

Se pulverizeaza pentru dezinfectia aerului din incaperi.

Indicatii

Aerosept este indicat pentru dezinfectia aerului in spatii inchise (sali de operatie, saloane de spital, cabinete de consultatii, sali de tratament, sali de asteptare, sali de clasa si amfiteatre, locuinte, birouri, sali de spectacole etc.) atat in scop de igienizare generala cat si pentru profilaxia bolilor cu transmisie aerogena.

Reactii adverse

Poate provoca iritatia cailor respiratorii.

Mod de administrare

Produsul se pulverizeaza in spatiile ce urmeaza a fi dezinfectate (o pulverizare de 5 secunde la un volum de 40 metri cubi). Pulverizarea se repeta de minimum 3 ori pe zi, eventual mai frecvent, in functie de necesitatile ce decurg din specificul spatiului respectiv.

Pret

Aerosept este disponibil in farmacii la un pret mediu de 56 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.