Alinan BABY, picaturi

 1. Prospect
  1. Compozitie:
  2. Indicatii terapeutice:
  3. Contraindicatii:
  4. Doze si mod de administrare:
  5. Recomandari:
  6. Forma de prezentare:
  7. Pret:
  8. Articole Similare:

Prospect

Alinan BABY, picaturi contine un amestec de extracte vegetale atent selectate astfel incat produsul sa poata fi administrat copiilor chiar din primele saptamani de viata.  Calmant, antispastic, digestiv.  Este foarte usor acceptat de bebelusi, datorita gustului si mirosului deosebit de placute, conferite doar de extractele naturale,  fara aromatizanti sau coloranti.

Compozitie:

1 ml solutie contine: 50 mg extract de musetel standardizat in apigenol, 10 mg extract de melisa standardizat in acid rozmarinic, 10 mg extract de tei standardizat in ulei volatil. Valoare energetica: 2 kcal/1 ml solutie (aproximativ 30 de picaturi).

Indicatii terapeutice:

 • alinarea colicilor abdominale;
 • reglarea tranzitului intestinal;
 • ameliorarea starilor de disconfort si agitatie cauzate de eruptii dentare, administrarea de vaccinuri, etc.

Contraindicatii:

Este contraindicat in cazul hipersensibilitatii la ingrediente.

Doze si mod de administrare:

 • 1-3 luni: 12 picaturi de 5-6 ori pe zi inainte de fiecare masa
 • 4-6 luni: 20 picaturi de 5-6 ori pe zi inainte de fiecare masa
 • 7-12 luni: 10 ml solutie divizati in 4-5 doze pe zi (pentru aceasta categorie de varsta se recomanda utilizarea produsului ALINAN KIDS).

Durata administrarii este in functie de evolutia simptomatologiei.

Recomandari:

Se recomanda agitarea flaconului inainte de utilizare. Pentru masurarea corecta a dozei, flaconul se aduce in pozitie verticala, cu dopul picurator in jos. A nu se utiliza mai mult de 30 de zile de la prima deschidere a flaconului.

Forma de prezentare:

Cutie cu un flacon de sticla cu 20 ml solutie.

Pret:

Alinan BABY, picaturi cutie cu un flacon de sticla cu 20 ml solutie este disponibil in farmacii la un pret mediu de 18 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.