Alli

 1. Prospect
  1. Indicatii:
  2. Actiune:
  3. Reactii adverse:
  4. Pret:
  5. Articole Similare:

Prospect

Preparatul Alli se prezinta sub forma de capsule care contin orlistat 60 mg. Alli este primul si singurul medicament pentru scaderea in greutate aprobat de Comisia Europeana, disponibil fara prescriptie medicala. Alli nu este o “pilula magica” ci un tratament pentru slabit destinat adultilor supraponderali cu un Indice de Masa Corporala de 28 kg/m2 sau mai mare.Utilizat in asociere cu o dieta hipocalorica ii poate ajuta pe utilizatori sa slabeasca cu 50% mai mult decat doar prin dieta. Astfel, la fiecare 2 kg pe care le pot pierde prin dieta, alli ii poate ajuta pe utilizatori sa mai slabeasca cu inca 1 Kg.

Indicatii:

Alli se adreseaza adultilor supraponderali cu varsta de 18 ani si peste, cu un Indice de Masa Corporala de 28 kg/m2 sau mai mare, care isi doresc sa faca schimbari de durata privind obiceiurile alimentare si care sunt dispusi sa urmeze o dieta hipocalorica si cu un continut scazut de grasimi.

Actiune:

Alli blocheaza absorbtia a aproximativ 25% din grasimile ingerate, care altfel s-ar transforma in kilograme in plus, ajutand utilizatorii sa obtina o scadere in greutate mai mare decat exclusiv prin intermediul dietei.

Substanta activa din alli,orlistat 60 mg, actioneaza la nivelul sistemului digestiv fixandu-se de enzimele care descompun grasimile consumate, impiedicand astfel enzimele sa transforme grasimile ingerate intr-o forma care poate fi absorbita in organism. Grasimile nedigerate nu mai pot fi absorbite fiind eliminate din organism in mod natural prin materiile fecale. De aceea este important sa fie respectata o dieta cu un continut scazut de grasimi.

Reactii adverse:

Aproape jumatate din cei care utilizeaza alli au resimtit reactii adverse ale tratamentului asociate regimului alimentar, dar acestea sunt in general controlabile daca se respecta un regim alimentar sarac in grasimi. Aceste reactii adverse, cum ar fi senzatia imperioasa de defecatie, depind in general de ceea ce mananci. Cei care respecta recomandarile dietetice privind aportul de grasimi din alimentatie sunt mai putin expusi acestor probleme.

Un studiu care viza conditiile reale de utilizare alli a aratat ca mai putin de 9% dintre subiecti au intrerupt tratamentul cu orlistat 60 mg din cauza reactiilor adverse ale tratamentului asociate regimului alimentar pe parcusul a trei luni de tratament.

Pret:

 • Alli pastile pentru slabit cutie cu 90 de capsule este disponibil in farmacii la un pret mediu de 180 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.