Almiral

 1. Prospect
  1. Actiune:
  2. Indicatii:
  3. Administrare:
  4. Precautii:
  5. Pret:
  6. Articole Similare:

Prospect

Preparatul Almiral se prezinta sub forma de supozitoare continand diclofenac sodic 100 mg.

Actiune:

Almiral este un antiinflamator nesteroidian puternic si eficient, cu efect antireumatic superior in afectiunile acute si cronice. Inlatura durerea si reda mai rapid mobilitatea in artrita reumatoida a adultului. Scade redoarea matinala. Prezinta rezultate superioare fata de alte antiinflamatoare nesteroidiene. Are tolerabilitate gastrointestinala foarte buna si este in mod distinct preferat de catre pacienti. Doza terapeutica poate fi extinsa in conditii de siguranta,fara aparitia reactiilor adverse. Almiral are toata forta in combaterea durerii si inflamatiei.

Indicatii:

Afectiunile reumatice inflamatorii (artrita reumatoida, osteoartrita, spondilita ankilopoetica); afectiunile inflamatorii nereumatice (bursita, tendinita, miozita); orice afectiuni inflamatorii din sfera genito-urinara, ORL etc. Studiile clinice releva faptul ca efectul Almiral-ului in ameliorarea durerilor articulare in repaus si in miscare este net superior celui produs de fenilbutazona, ibuprofen, indometacin, acid acetilsalicilic.

Administrare:

75-150 mg in total pe zi, divizate in doua sau trei prize.

Precautii:

Se administreaza cu prudenta in urmatoarele cazuri:

 • tulburari biliare sau renale;
 • ulcer gastric in antecedente;
 • primul trimestru de sarcina.

Pret:

Almiral supozitoare continand diclofenac sodic 100 mg este disponibil in farmacii la un pret mediu de 12 lei.

Nu folositi informatiile din prezentul prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.