Chirurgia laser pentru hemoroizi

Chirurgia laser pentru hemoroizi

Medicii cu indemanare folosesc lumina laser cu o acuratete de precizie. Hemoroidul nedorit este vaporizat sau taiat. Raza infinit mai mica a laserului ajuta la o precizie si acuratete fara egal, si la o vindecare rapida, intacta.

Rezultatul este mai putin disconfort, mai putine medicamente si o vindecare rapida. Nu este necesara spitalizarea. Laserul are functii terapeutice, izoland toti nervi si micile vase de sange cu o lumina invizibila. Prin izolarea nervurilor pacientii sufera un minim disconfort postoperativ. Inchizand micile vase de sange, proctologul este capabil sa opereze intr-un mediu controlat si lipsit de sange.

Procedurile se pot incheia mai repede si cu mai putine dificultati atat pentru pacient cat si pentru medic. Laserul poate fi folosit singur sau in alte combinatii. Pentru mai multe informatii privind modalitatile de combinare in chirurgie, vedeti inregistrarea cu Hemoroidectomii cu laserul & Harmonic Scalpel.

Un studiu pe 750 pacienti care urmeaza un tratament laser pentru hemoroizi a raportat rezultate de succes in proportie de 98%. Satisfactia pacientului a fost de 99%.

← Megestron Rozacee →

Despre: hemoroizi, hemoroizi laser, laser, tratament hemoroizi