Coafuri pentru parul rebel

Coafuri pentru parul rebel

Coafurile pentru parul rebel sunt usor de facut si daca apelezi la produse speciale pentru un astfel de par vei fi uimita sa vezi ca rezultatele vor fi peste asteptari, iar tu vei fi incantata de noul look. Gata cu firele care nu se aranjeaza nici cum! Trucurile noastre te vor ajuta sa iti aranjezi parul asa cum vrei!

Daca ai parul mediu probleme apar de obicei dupa spalare. Parul drept se electrizeaza, si are nevoie de cateva zile pentru a a se coafa mai usor, iar parul ondulat capata foarte mult volum. Insa problemele se pot remedia. Alege o tunsoare in scari cu farfurile usor filate. Un sampon special pentru fire rebele si un balsam din aceeasi categorie vor avea un efect imediat si de durata. Daca ai parul drept incearca sa iti usuci parul cu feonul, si ajutandu-te de o perie circulara aranjeaza-l asa cum doresti. Cu o ceara speciala pentru modelarea parului, aranjeaza-ti varfurile. Poti sa folosesti si o spuma speciala pentru parul rebel, care da rezultate foarte bune.

Parul ondulat este greu de aranjat. Trebuie sa folosesti produse special create pentru acest tip de par. Buclele isi pierd foarte repede forma daca sunt agresate de temperaturi mari cum ar fi apa fierbinte si aerul feonului. Asa ca e indicat sa nu-ti usuci parul; cu feonul si cel mai bine e sa aplici pe parul umed spuma pentru modelare. Mai poti folosi din cand in cand placa pentru a obtine un look diferit. Insa mare grija deoarece in timp varfurile se degradeaza.

Pentru parul scurt poti sa folosesti putin gel sau spuma si sa-ti treci degetele prin el . Parul capata un pic de volum si se va aranja asa cum vrei. Nu exagera insa cu gelul deoarece atunci cand e in cantitate mare imbacseste foarte tare parul. O solutie mai buna e spuma sau ceara.

← Diclotard Alimente interzise in ciroza hepatica →

Despre: coafuri, par, par rebel