Hemoroizii atomizati

Hemoroizii atomizati

O noua tehnica de indepartare a hemoroizilor se numeste atomizare. Atomizarea este un dispozitiv medical care a fost conceput pentru atomizarea tesutului. Termenul “hemoroizi atomizati” a fost folosit deoarece hemoroizii sunt redusi la particule minime intr-o ceata fina sau spray, care este aspirat imediat. Cu un aparat, hemoroizii sunt taiati sau vaporizati, unul sau mai multe straturi deodata. Hemoroizii sunt dezintegrati in aerosol de carbon si molecule de apa.

Folosind Atomizorul, tesutul este sculptat in forma si finetea dorita. Drept rezultat, chirurgul opereaza cu minim de sange si obtine hemostazie mai buna decat cu tehnicile chirurgicale electrice traditionale. Cu Atomizorul, pacientul obtine rezultate postoperative mai bune si putine probleme anale fata de tehnicile operative traditionale.

In Statele Unite, hemoroidectomia Ferguson este considerata standardul de aur cu care celelalte tehnici chirugicale sunt comparate. Un studiu clinic la Clinica medicala de ingrijire a hemoroizilor pe 30 de pacienti a comparat hemoroidectomia traditionala Ferguson cu hemoroidectomia laser cu CO2 si cu hemoroidectomia Atomizorului si a aratat urmatoarele

Rezultatele hemoroizilor atomizati sunt similare cu cele ale hemoroizilor laser, exceptand faptul ca este mai putin sange folosind Atomizorul si Atomizare costa mai putin. In ambele proceduri, s-a observat mai putin disconfort, mai putine medicamente, mai putina constipatie, mai putina retentie urinara si faptul ca nu este necesara spitalizarea. Complicatiile care apar folosind Atomizorul sunt rare si sunt tipice rezultatele excelente.

Hemoroizii Atomizati sunt prezenti numai in Arizona(cu exclusivitate).

← Cancerul bronhopulmonar central Lampa Wood →

Indicii: constipatie, hemoroizi