Huse iPhone X Personalizate de la BitCase.ro

De la lansarea sa pe piata si pana in prezent, iPhone X a atras si continua sa atraga tot mai multi fani ai brandului Apple. Nu este vorba doar de simplul fapt ca exista interes pentru nou – aceasta atractie se datoreaza si functiilor pe care le poate indeplini smartphone-ul.

Ramane insa un oarecare deficit legat de acesta, dincolo de pretul considerat inca destul de piperat pentru unii. Este vorba de sensibilitatea caracteristica oricarui model de smartphone de pe piata, chiar daca eforturile producatorilor se orienteaza si catre acest aspect.

Se pune astfel intrebarea: merita sau nu achizitionata o husa de iPhone X? Parerile sunt impartite – va prezentam cateva repere in acest sens, dupa cum ne-au fost furnizate de catre reprezentantii magazinului online BitCase.ro, unul dintre putinele magazine din Romania cu huse personalizate in timp real.

Daca pana in prezent personalizarea unui iPhone X se putea face schimband modelul de husa, acum acest lucru este mult mai usor de facut. Vei avea mereu o husa cu spate din sticla precum telefonul tau insa vei sti cu siguranta ca husa ta este unica, fiind o husa personalizata cu poza ta.

Din punct de vedere al aspectului, iPhone X si orice alt model de iPhone de la 8 in sus, purtarea unei huse nu ii poate imbunatati aspectul spatelui de sticla cu care sunt dotate aceste telefoane. Pentru cei ce vor inca sa mentina aspectul de sticla pe spate, pot opta pentru husele BitCase.

Fiind telefoane foarte sensibile la cazaturi, recomandam purtarea chiar si a unei huse simple pentru a preveni viitoarele incidente care ar putea cauza distrugerea telefonului. Desigur, poti opta pentru huse full protection, folie de sticla sau alte accesorii care sa prelungeasca viata telefonului insa totul tine de preferintele utilizatorului.

Noi, cei de la BitCase credem ca husele telefoanelor ar trebui sa fie la fel de placute ca si telefonul in sine, de aceea oferim posibilitatea clientului de a-si alege din cele peste 150+ variatii de design-uri, iar pentru cei mai pretentiosi exista oricand sectiunea in care isi pot incarca propria poza pentru a-si genera husa cu poza lor.