Ingrijirea tenului din jurul ochilor

Ingrijirea tenului din jurul ochilor

Este una dintre zonele cele mai delicate, adesea afectata de manifestari inestetice si tot aici apar mai intai semnele de oboseala, de stres si de imbatranire.

Cauza acestor manifestari o constituie pielea foarte subtire, lipsita de mecanisme de aparare impotriva factorilor externi nocivi, mimica faciala si somnul insuficient.

Printre manifestarile inestetice care apar in aceasta zona se numara cearcanele, ridurile cunoscute sub numele de “laba gastei” si pungile de sub ochi.

Fiti foarte atentie la produsele cosmetice pe care le folositi, deoarece pot afecta zona din jurul ochilor. Evitati sa aplicati creme in jurul ochilor inainte de culcare, ca sa nu va treziti a doua zi cu ochii umflati si demachiati-va delicat, cu un produs specific, care sa indeparteze produsele cosmetice fara sa fie nevoie sa frecati pielea.

Pentru cearcane

Sunt indicate cremele care contin equisetum si musetel. Cremele cu arnica, ghimpe si vitamina E amelioreaza circulatia in zona din jurul ochilor, redand vitalitatea pielii si imbunatatindu-i aspectul.

Pentru “laba gastei”

Pe langa corectarea mimicii faciale, sunt necesare sedinte repetate de dermoabraziune usoara si de electroosmoza cu preparate omotoxicologice cu actiune trofica. De asemenea, sunt indicate cremele cu iedera, extract de prune si equisetum.

Pentru pungile de sub ochi

Este recomandat drenajul limfatic. Aplicati creme cu arnica si vitamina E.

← Masca pentru cearcane Infrumusetarea de urgenta la tine acasa →

Indicii: cearcane ochi, cearcane sub ochi, comprese ochi, laba gastei, piele ochi, pungi de sub ochi, pungi la ochi, pungi ochi, pungi sub ochi, pungi sub ochi tratament, riduri ochi, tratament pungi ochi